alt="smoked beer can turkey recipe"

Røkt ølboks Tyrkia OppskriftEnten du feirer en spesiell anledning, lager mat til en gruppe, eller har en frossen fugl som må tilberedes, kan du ikke gå galt med en røkt kalkun.

Disse edle fuglene fortjener rettferdighet - mat som røyker rettferdighet. Røyking skaper en mer mør og smakfull rett enn en som er stekt eller stekt ovn. Og når du kombinerer den salte røyksmaken med den komplekse smakstilsetningen til en god oppskrift, vil du ende opp med en tallerken så uimotståelig, du vil plukke hver siste minuscule av kjøtt fra beinene.

Ingredients

The Brine:

3 kopper kosher salt

1 kopp brunt sukker

2 sitroner - kuttet og presset

2 appelsiner - kuttet og presset

1 kopp eplecidereddik

1 flaske eplejuice

5 laurbærblader - smuldret

Palm full av timian

Håndflaten full av pepper

4 ss honning

The Dry Rub:

½ kopp brunt sukker

2 ss fersk knust pepper

2 ss hvitløkspulver

2 ss malt timian

1 ss malt salvie

1 ss malt chilipulver

Bland ingrediensene sammen med kaldt vann til salt og sukker har løst seg opp. Senk hele kalkunen i saltlake og la stå i kjøleskap i 24 timer.

Preparation

En time før matlaging:

Forvarm Bradley Smoker til omtrent 225°F. Vi anbefaler å bruke alle Bradley frukttrebisquetter for best resultat.

Fjern kalkunen fra saltlaken og skyll den av med kaldt vann. Tørk med tørkepapir og la lufttørke et øyeblikk.

Gni deretter olivenolje på utsiden av kalkunen. Påfør deretter gni rikelig mellom skinnet og kjøttet, inne i hulrommet og utenfor kalkunskinnet.

Åpne en boks med favorittølet ditt og hell deg et høyt, kaldt glass og nyt! Ta nå den tomme boksen og klipp av den øverste delen med en kraftig saks. Fyll den så halvveis opp med kyllingbuljong. Ta med noen få laurbærblader, frisk salvie, 1 kuttet og presset sitron og fersk, knust pepper.

Røykemetode:

Plasser boksen inni røykeren og senk kalkunen forsiktig oppå boksen slik at boksen er helt inne i kalkunens hulrom. Dette er en måte å holde kalkunen fuktig, ved å sette damp inne i hulrommet mens den koker. Kalkunen må være stabil. Sørg for at den er i stand til å stå av seg selv. Du kan bruke ribbestativ i metall for å stabilisere den.

Matlagingen vil ta 6 til 8 timer, eller til innertemperaturen til kalkunen når 165 °F. Pass på å sjekke lårene.

Ta ut av røyken, la stå og spise! Nyt!