Hvordan lage røkt Krydder
Unn deg de røykfylte smakene i denne pirrende oppskriften. Med et hode med hvitløk, krydret jalapeños, salte sopp og aromatiske løk, nøye røkt til perfeksjon, gir denne retten en herlig balanse mellom varme og jordlighet.
Ingredients
Pergamentpapir eller en silikonmatte
1 hvitløkshode
2 Jalapeños
16 sopp
1 løk
¼ kopp kosher salt
1 ss sort pepper
Preparation
Ta på deg kokehansker fordi du håndterer krydret jalapenos.
Hakk sopp, løk, hvitløk og jalapenos i fine, mindre biter.
Legg bakepapir på en røykrist og pass på at bakepapiret ikke dekker kantene på stativet. Dette er slik at sopp, jalapenos, løk og hvitløk skal kunne ryke skikkelig.
Legg grønnsakene på flere stativer og pass på at du sprer grønnsakene på risten, pass på at det ikke er mange overlappinger.
Plasser stativene i Bradley P-10-røykens topp tre hyller.
Plasser 4 bisquetter i røykemaskinen og legg tilberedningstiden i 4 timer, og røyketiden i 40 minutter. Røyk grønnsakene dine ved 150ºF (65ºC).
Ta frem det tørkede krydderet og mal det i små biter. Legg de siste krydderne i en beholder og nyt!
Oppskrift av: Røyker med Joe