Spicy Chicken Sauce

Krydret Kyllingsaus



Det er visse tider hvor du trenger noe for å sparke opp kyllingen på grillen ... dette vil bli din "bestemte tidssaus". Krydret, søtt, lite spark ... det er alt du vil ha og mer. Gjør deg klar til å fylle livet ditt med en munndans!

Ingredients

3 ss gochujang-pasta

1 ts sesamolje

3 ss honning

1 ts soyasaus

1 ts riseddik

Preparation

Kombiner alle ingrediensene i en bolle. Visp sammen. Det er det!

Nå er det bare å huske at dette er en avslutningssaus. Det er ikke en marinade. Hvis du skulle legge dette på kyllingen på en flammende varm grill, ville den brenne seg og ikke smake så godt.

Vårt forslag er at et par minutter før du trekker kyllingen til middag, slenger du denne på, og lar den stivne fra grillen. Prøv å ikke la den stå på varmen for lenge. Du vil at sausen skal sette seg på kjøttet, ikke brenne den deilige godbiten din.

Oppskrift av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen