Røkt Butternut squash Sausoppskrift
Du kan bake den, gjøre det til en kremet mos og nyte den på mange forskjellige måter. Men bare prøv å røyke den og lag denne pastasaus.
Ingredients
En 2 lb butternut squash skrelt - frøet og kuttet
1 ss vegetabilsk olje
1 liten hvit løk, finhakket
3-4 fedd hvitløk, finhakket
1-1 ½ kopper grønnsaks-/kyllingkraft
1 ts cayennepeper
Salt pepper
12 oz av favorittpastaen din
Preparation
Røyk terninger av squash på et perforert aluminiumsbrett med lønnebisquetter i 1 time ved 150-165°F
Varm olje i en panne og tilsett squash, løk og hvitløk
Smak til med salt og pepper
Stek til løken er gjennomsiktig, ca 8-10 min
Tilsett buljong og kok opp, reduser varmen og la det småkoke
La småkoke i ca 15 minutter, eller til squashen er mør
Kok opp en stor kjele med saltet vann og kok pastaen etter anvisning på pakken, til den er al dente
La squashblandingen avkjøles litt og miks deretter med en stavmikser eller i en blender til den er jevn.
Smak til med cayenne, salt og pepper
Kombiner pasta med saus (og eventuelle andre ingredienser du vil tilsette; jeg brukte asparges, grønn løk og grønnkål) og server!
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now