Smoked jalapeno bbq sauce

Røkt Hickory Jalapeño BBQ saus oppskrift



Rett og slett deilig! Du kan lagre denne røkt Jalapeno BBQ -saus i kjøleskapet i opp to uker.

Ingredients

2 kopper ketchup

1 kopp vann

⅓ kopp eddik

¾ kopp mørkt brunt sukker

3 ss limejuice

1 ts salt

1 ts paprika

½ ts spisskummen

½ ts malt koriander

½ ts sort pepper

2 fedd hvitløk

½ rødløk, skrelt og grovhakket

4-6 Jalapeñopepper, kjernehuset og grovhakket

Preparation

Sett røykeovnen til 250ºF med Hickory-trebisketter.

Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til sausen har en jevn konsistens.

Hell sausen over i en folielasagnepanne, eller annen beholder som kan gå i røykemaskinen. Legg på en røykstativ.

Ha sausen i røykemaskinen og kok i 3 timer, rør sausen etter hver time.

Etter røyking rører du inn litt vann hvis sausen er tykkere enn ønsket.

Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now