Røkt rik Vegetabilsk saus Oppskrift
Oppgrader måltidene dine med den uimotståelige smaken av røkt rik vegetabilsk saus. Denne salte oppskriften kombinerer røykfylte grønnsaker med en fløyelsaktig tekstur, og gir en herlig dybde av smak til enhver rett.
Ingredients
Reservert marinade fra Boneless Cross Rib Roast eller annet du ønsker
375 ml (1½ kopper) oksebuljong
250 G (8 oz.) fersk sopp, i skiver
250 G (8 oz.) fersk bittesmå løk, skrelt
2 mellomstore gulrøtter, i terninger
60 Ml (4 ss.) universalmel
60 Ml (4 ss.) mykt smør
Preparation
Kok den reserverte marinaden og oksebuljongen i en middels kjele.
Reduser varmen og la det småkoke i 30 minutter.
Sil og kast løk, hvitløk og urter.
Ha væsken tilbake i kjelen. Tilsett sopp, løk og gulrøtter.
La småkoke til grønnsakene er møre.
Bland sammen mel og smør. Rør halvparten av blandingen inn i buljongen.
Rør, kok og tilsett mer mel/smør til blandingen er tyknet og danner en jevn saus