Smoked Beef Jerky Cure Recipe

Røkt Beef Jerky Cure Oppskrift



Denne røkt oksekjøtt -kuroppskriften vil lære deg hvordan du kan lage trygg og velsmakende oksekjøtt. Kur i pakkene gjør det bra med å forsinke botulismen. Men produktet krever kjøling når det er fullført, eller i det minste har det et veldig kort liv i kjøkkenet. Røkt Jerky er langt overlegen. Røyken er det som gjør smaken så flott. Når jeg spiser rykk fra dehydratoren, har den tekstur av rå tørket kjøtt. Jeg kan virkelig ikke komme over det faktum at det ikke har nådd en sikker temperatur, spesielt når rykkete er laget med vilt. Så i stedet for å kjøpe dyre ting, prøv å lage dine egne. Her er en grunnleggende oppskrift for å lage din egen kur, som er tonn billigere enn å kjøpe et kommersielt produkt og enkelt kan modifiseres med flere krydder som passer din smak.

Ingredients

For 5 lb kjøtt:

2 ss kosher- eller syltesalt (bruk aldri salt med jod!)

2 ss sukker (den hvite granulerte varianten)

3 ts malt svart pepper (nykvernet er BEST)

1 ts Instacure #1 (natriumnitritt) – veldig viktig!

1 til 1½ ts (totalt) av favorittkrydderet ditt...som hvitløkspulver, løkpulver, sellerifrø, paprika, cayennepepper, chipotlepulver, osv. Bare ikke bruk krydder med ekstra salt i.

Preparation

Bland ingrediensene HELT!

Skjær kjøtt jevnt kl ¼ tomme tykk. Bruk en ikke-metallisk beholder (som en 9×13 tommers gryterett i glass) dryss begge sider av kjøttstrimlene og lag det i fatet.


Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet minst over natten eller 24 timer.

Røyk kjøtt i 2 timer ved ca 120ºF/48.9°C til 140ºF/60°C er greit. Hickory ser ut til å fungere best. Hvis du ikke bruker Instacure #1 (natriumnitritt) MÅ du røyke/tørke ved temperaturer over 140ºF.

Med ventilene på vidt gap, tørk kjøttet ved lignende temperaturer til ønsket tørrhet er oppnådd. Avhengig av røykeren din, må du kanskje rotere stativene. Tiden kan variere enormt avhengig av tykkelsen du skjærer kjøttet i.

** En alternativ tørkemetode som fungerer bra er å stikke en tannpirker inn i enden av hver skive og henge dem på ovnsristen. Sett ovnen på laveste temperatur. IKKE la døren stå åpen! En elektrisk ovn anbefales IKKE.

Det er gjort når du bøyer en skive i to og midten så vidt begynner å rive. Mer enn dette, og du vil ha skinn!

Oppbevar jerkyen i kjøleskapet eller spis den raskt opp. ALDRI legg jerky i en forseglet plastpose ukjølt. Den vil garantert mugne om et par dager!

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now