Røkt Trekket svinekjøtt Oppskrift
Denne oppskriftens kombinasjon av krydder og røykfylte smaker skaper en munnvannende skorpe, og løfter smaken av det møre og smakfulle kjøttet. Nyt!
Ingredients
Willingham's Rub:
4 ss hver spisskummen, timian, hvitløkspulver og sort pepper - nykvernet
2 ss hver cayennepepper, salt og karripulver
1 ss løkpulver
1 ss MSG eller annen smaksforsterker
Dippesaus:
¾ kopp eplecidereddik
2 ss honning
½ kopp krydret sennep
1 ts knuste røde pepperflak
Preparation
Willingham's Rub:
Kombiner alle ingrediensene i en liten bolle eller glasskrukke med lokk. Rør eller rist for å blande. Bruk umiddelbart eller oppbevar på et kjølig, mørkt sted i flere måneder.
Denne ruben er ganske sterk, så jeg anbefaler den ikke for tynne kutt (som ribben).
Men det er svelle på tyngre kjøttstykker som runde biff, prime rib, svinekjøtt.
Med denne oppskriften har du nok til fem skuldre eller fire skinker. Best hvis du lar kjøttet marinere, løst tildekket, i kjøleskapet i godt tjuefire til førtiåtte timer etter å ha blitt gnidd.
Etter tid i kjøleskapet, forvarm Bradley Smoker til 210° og røyk deretter kjøttet til kjøtttemperaturen er 190°. Avhengig av kjøttet kan det være 12-14 timer. Jeg røyker i 4 timer – du velger bisquettene... Jeg bruker Maple, så med røykgeneratoren på også, og skifter vannet etter de første fire timene, jeg lar det gå til det er ferdig.
Etter at temperaturen er nådd, pakk inn saran, folie og et håndkle i kjøleren i 2-4 timer for å hvile.
Strimle svinekjøttet og hvis du leter etter en saus, sjekk nedenfor.
Dippesaus:
Bland alle ingrediensene i en middels bolle.
Dekk til og avkjøl i minst 1 time slik at smakene blander seg.
Ta romtemperatur før du kaster svinekjøttet i sausen.
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now