bowl of soy sauce with chopsticks

Røkt Soyasaus



Røkt soyasaus gir en mer intens smak enn vanlig soyasaus. Dessuten kan det gi ekstra interesse for asiatiske retter. Du kan bruke soyasaus i marinader eller en saltlake til fisk. På toppen av det, hvis du røykte den på forhånd, får du en ny vri på den røkt smaken. For mer asiatiske-inspirerte røkt oppskrifter, sjekk ut Teriyaki Beef Bites eller marinerte andesalatruller.

Ingredients

Soyasaus - 100 ml

Bradley Flavor Bisquettes – Kirsebær

Preparation

Ha soyasaus i en varmebestandig largemouth bolle.

Røyk i omtrent 1 time (70 – 80 °C eller 158 – 176 °F). I løpet av den tiden, rør soyasausen noen ganger.

Ta bollen ut av røykeren og la soyasausen avkjøles.

Etter at den er avkjølt, legg den i en ren krukke eller flaske.

La sitte i en dag og nyt!