Røkt Soyasaus
Røkt soyasaus gir en mer intens smak enn vanlig soyasaus. Dessuten kan det gi ekstra interesse for asiatiske retter. Du kan bruke soyasaus i marinader eller en saltlake til fisk. På toppen av det, hvis du røykte den på forhånd, får du en ny vri på den røkt smaken. For mer asiatiske-inspirerte røkt oppskrifter, sjekk ut Teriyaki Beef Bites eller marinerte andesalatruller.
Ingredients
Soyasaus - 100 ml
Bradley Flavor Bisquettes – Kirsebær
Preparation
Ha soyasaus i en varmebestandig largemouth bolle.
Røyk i omtrent 1 time (70 – 80 °C eller 158 – 176 °F). I løpet av den tiden, rør soyasausen noen ganger.
Ta bollen ut av røykeren og la soyasausen avkjøles.
Etter at den er avkjølt, legg den i en ren krukke eller flaske.
La sitte i en dag og nyt!