Hvordan lage Røkt queso
I denne videoen lager Gerardo fra @Grodgrills litt røkt queso, perfekt for din neste grillmat.
Ingredients
1 pakke velveeta
1 kopp cheddarost
4 unser kremost
1 Kan rotel
1 boks krem av sopp
Frisk pico
Krydder (enhver grill rub)
Preparation
Legg velveeta, kremost, cheddarost, rotelboks, sjampinjongkrem og fersk pico i en panne. Dryss deretter krydder (eller en grill rub) på toppen av ingrediensene.
Røyk queso-blandingen din i røykeovnen i 2 timer ved 250ºF (121°C), og tilsett 6 bisquetter (alle smaker) til røykeren din.
Etter 30 minutter i røykemaskinen, prøv å blande queso-dippen sammen med en skje, det er greit hvis den ikke er helt smeltet ennå.
Etter ytterligere 30 minutter blandes quesoen sammen og la den smelte helt sammen. Når tidtakeren er ferdig, ta den ut og nyt quesoen din med sjetonger du velger!
Oppskrift av: Grod Griller