Cold Smoked Cheese Recipe

Kald røkt Ost Oppskrift



I dag bruker vi Bradley -røykeren til kaldrøykoppsettet. Jeg skal vise dere hvordan vi setter det opp på den måten hvis dere vil røyke ost og så vil jeg vise dere hva vi har i en Bradley. Hold tempene lave og dra nytte av de kalde dagene. Og hvis ikke, bruk is i røykeren din på et forsøk på å holde vikarene rundt 90F (32.2c). Røyk i omtrent 5-6 timer. Smaken er bare fantastisk.

Ingredients

Bradley Smoker med adaptersett for kald røyk

Blokker med ost

Preparation

Du trenger en Bradley kaldrøykingsadaptersett for denne oppskriften.

Vi har osten i kaldt røykekammer i 5 timer og 35 minutter og temperaturen der er 75°F (23,9°C).

Ikke gå over 90°F (32.2°C) og du vil røyke den i ca. 6 timer for å få virkelig fine blokker med mild cheddar, skarp cheddar, mozzarella, sveitsisk ost, jack cheese, etc.

Innsjekking etter 2 timer - på dette tidspunktet ville du ha brukt rundt 5 eplebisquetter (20 minutter hver - 1 time og 40 minutter totalt).

Temperaturen inne vil være rundt 69°F (20.6°C).

Kald røyk for ytterligere 2 ½ timer for ny innsjekking.

Røyk i ytterligere 30 minutter og fjern osten (rundt 5 timer med røyk totalt).

Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now