smoked brie

Røkt Briehjul Oppskrift



Så enkelt som det. Bare kaldrøyk et hjul med brie i 1:30, og server det med din favoritt topping.

Ingredients

Hjul av brieost

Ønsket pålegg som karamellisert løk, tranebær, honning, lønn, pistasjnøtter, etc...

Preparation

Kald røyk brie hjul for 1½ timer med hickory bisquettes.

Pakk inn osteduk og legg i en lufttett beholder, oppbevar i kjøleskapet over natten for å absorbere smaken.

Legg brie i en ildfast form og topp med ønsket topping (jeg brukte en skvett lønnesirup, karamellisert løk og mandler).

Stek ved 350°F i 5-10 minutter avhengig av hjulstørrelsen (stekes til det siver, men ikke helt smeltet).

Server med epleskiver, kjeks, crustinis, etc...

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now