Røkt Chili -pistasjnøtter Oppskrift
For å starte denne røkt chili -pistasjnaloppskriften, forvarm røykeren din til 107,2 ° C og husovnen til 275 ° C (135 ° C. Du kan øke brunt sukker og cayenne etter smak. Jeg brukte bare en puck for å røyke dem i bare 20 minutter ved 107,2 ° C. Bruk bisquetten du liker og så mange du vil. Og bruk en froskmat på skinkeposen, ellers vil de feste seg. Oppbevares i lufttett dunk eller glidelåslås.
Ingredients
2 kopper saltede pistasjnøtter med skall
1,5 ss chilipulver
1,5 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1 ts paprika
1 ts brunt sukker
1,5 ss Worcestershiresaus
1/2 ts salt
1/2 ts cayennepeper
1 ss smeltet smør
Preparation
Bland alle de tørre ingrediensene sammen.
Ha pistasjnøtter i en større beholder og tilsett saus.
Etter å ha belagt nøttene med sausen (Dette trenger en klebrig leveringsvert, så jeg smeltet 1 ss smør og tilsatt nøttene) Dekk godt.
Begynn nå å tilsette det tørre. Dekk med alt det tørre.
Dekk deretter stativet med en skinkepose. Disse kan kjøpes på alle stedene på nett. LEM, allierte, pølsemaker.
Og bruk en froskematte på skinkeposen.
Tilsett nå de krydrede pistasjenøtter.
Jeg brukte bare 1 puck (du kan bruke hvor mange som helst) Og inn i bare 20 minutter @225.
Mens nøttene er i 6-rillen, kle en kakeplate med bakepapir og sett ovnen på 275*
Nøtter fra røykeren, nå på kakeplaten og i ovnen i 8 minutter. Kast nøttene ved 4 min-merket.
Oppbevares i lufttett beholder eller glidelås ... hvis de varer så lenge.