Røkt Citrus pistasjnøtter Oppskrift
Dette er mine favoritt pistasjnøtter. Bruk det utvalget av pistasj du kan finne. Jo bedre karakter og størrelse, jo bedre. Forsøk å bli usaltet og uflavet. Tørr stekt er best.
Ingredients
Pistasjnøtter
Lime juice
Frisk knust havsalt - grovt
Tresort:
lønnetre
Preparation
Røyketid:
2 timer ved 150 til 200ºF
Nærme seg:
Legg i en papirplate med pistasjenøtter, nok til at du kan blande for hånd.
Drypp deretter en rikelig mengde limesaft over nøttene på tallerkenen, og håndmiks for å dekke alle nøttene.
Legg en annen papirplate med det ferske grove havsaltet.
Bruk hendene til å flytte nøttene fra juiceplaten til saltstedet og bland med hendene.
Når du er fornøyd med saltfordelingen, flytt nøttene til et Jerky Rack (Jerky Racks fungerer best på grunn av den mindre rutestørrelsen) hvis ikke, bruk en skjerm på de vanlige stativene for å redusere fall ut.
Deretter setter du nøttene i røykemaskinen og start røyk og temperaturøkning (Prøv dette med en uoppvarmet røyker først, øk opp til temp slik at du ikke oversteker nøttene) til måltemperaturen.
La dem sitte i 2 dager, og nyt.
BTW, dette fungerer utmerket med mandler også.
Johnny @ Marylnd (DelMarVa for å være nøyaktig)
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now