alt="toasted pumpkin seeds"

Røkt Gresskarfrø Oppskrift



Løft snacksopplevelsen din med disse uimotståelige røkt gresskarfrø.

Ingredients

2 ss vegetabilsk olje

1 ss finmalt kosher eller havsalt

¼ ts kajennepepper

2 ts hvitløkspulver

2 ts chilipulver

1 ts malt svart pepper

Preparation

Bland alle de tørre ingrediensene og mal dem i en kaffemølle eller en liten kjøkkenmaskin.

Å male dem så fint som mulig bidrar til at de fester seg bedre til nøttene.

Sett opp en beholder med varmt vann og salt for å legge frøene i når du fjerner dem fra gresskaret.

Skyll og sil alt uønsket fra frøene.

Tørk dem på tørkepapir, men ikke la dem sitte på tørkepapir for lenge, ellers vil de feste seg og du ender opp med papir på frøene dine.

For Bradley-stativene med aluminiumsfolie og stikk tonnevis av små hull med en maisholder. Fordel frøene jevnt i ett lag på stativene.

Plasser frøene i en 65°F røyker og kaldrøkt dem i 2 timer med hickoryrøyk.

Fjern fra røykeren og legg alle frøene i en bolle.

Bland sammen olje og krydder, og legg i bollen.

Rør til frøene er godt dekket.

Forvarm ovnen til 375°F.

Fordel frøene på en bakeplate og stek i 10-15 minutter, rør flere ganger. Fortsett å sjekke for ønsket tekstur. Gresskarfrø kan gå fra svampete til å brenne veldig raskt.

Ta ut av ovnen, smak til og tilsett mer salt/krydder om nødvendig.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now