Smoked Almonds Recipe

Røkt Mandler Oppskrift



Røkt mandler er en vanedannende snacking -godbit. En stor hit på fester, de gjør også et kjærkomment tillegg som turnacks. Andre nøtter, som cashewnøtter, peanøtter, hasselnøtter eller pekannøtter, kan også røykes, men sørg for å røre nøtter mens du røyker for å garantere et jevnt røkt produkt. For sukker-krydret røkt nøtter slo en eggehvite med en ts vann til den er skummende. Fjern nøtter fra røyker etter 2 timer og kast i eggehviten, og kast deretter inn 250 ml (1 C) sukker og 15 ml (1 ss gresskarpai -krydder. Fortsett å røyke prosessen for siste time. Bruk Hickory eller Mesquite tre for bedre resultater.

Ingredients

1 kg (2 lb) hele mandler

500 ml (2 c) kosher salt

1 til 1½ l (4 til 5 c) varmt vann

Preparation

Bland salt med varmt vann i en stor bolle til det er oppløst.

Tilsett mandler og bløtlegg i 24 timer.

Tøm mandlene og la dem lufttørke.

Røykemetode:

Legg ett lag med osteduk på røykstativ.

Fordel mandler jevnt på osteduk.

Plasser stativer i Bradley Smoker.

Plasser ett tomt stativ foret med osteduk i øverste stativ.

Bruk Hickory-smaksbisketter, røyk/stekt mandler ved ca. 90°C (200°F) i ca. 3 timer.

Rør nøttene rundt hvert tiende minutt for å sikre jevn eksponering.

Klokken 1-½ timer alternative stativposisjoner for å tillate jevn røyking.

Avkjøl og oppbevar i lufttette beholdere.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now