Stekt og røkt Holiday kastanjer Oppskrift
Inspirert av julesangen, men uten den åpne ilden. Les videre for å oppdage hvordan du steker kastanjer ved hjelp av røykeren din.
Ingredients
1 - 2 lbs ferske kastanjer uten skall
1 - 2 Bradley Flavor Bisquettes (ditt valg av smak)
Preparation
Steking:
Sett en "X" i skallet på kastanjene for å unngå at de spretter for mye.
Inspiser alle kastanjer for å sikre at ingen er tørket opp, sprukket eller skrangle på innsiden.
Skyll kastanjene for å myke skjellene for å skrelle dem på et senere tidspunkt. Dette reduserer også forkullingen på overflaten og lar kastanjene dampe mer under matlaging.
Legg kastanjene ut på en røykstativ og forvarm grillen til 400 °F.
Kok i 15 minutter og følg nøye med for å unngå brenning.
Snu og flytt kastanjene rundt hvert 5. minutt for å la dem steke jevnt.
Røyking:
Slå på røyken med din favorittpreferanse av Bradley Flavour Bisquettes (Eple er bra).
Skrell kastanjene ut av skallet og legg på en røykrist.
Røyk med ved i 10-15 minutter, avhengig av hvor røykfylt du liker det.
Du kan nå legge til ditt valg av krydder for ytterligere smaker.
Server mens den fortsatt er varm eller varm og nyt!
Av Kosta Kokinis
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now