Smoked pizza

Røkt Cheese Pizza Oppskrift



Her lærer du hvordan du lager pizzadeigen og hvordan du legger til favorittpåleggene dine. For å røyke ost, bruk et kaldt røykerfeste eller besøk vår kaldrøykostblogg for mer informasjon.

Ingredients

1¼ ts aktiv tørrgjær

½ kopp litt varmt vann

1½ ts sukker

1 ss olivenolje – pluss litt ekstra

½ ts kosher salt

1½ kopper universalmel - pluss litt ekstra

½ kopp tomatsaus

1-2 kopper av det pizzapålegget du liker (pepperoni, løk, bacon, paprika, sopp, etc...)

1 kopp revet røkt ost

For å røyke din egen ost, røyk ganske enkelt den harde osten du ønsker (Cheddar, Gouda, Edam, Havarti, etc...) i 1-2 timer med kaldrøykertilbehøret med milde bisquetter som or, lønn eller pecan.

Preparation

Løs opp sukker og salt i varmt vann.

Dryss gjær over toppen.

La stå til skum, ca 5 minutter.

Tilsett olje i blandingen.

Rør sammen deigen mens du sakte tilsetter melet og bland til det dannes en deigkule.

Overfør deigen på en ren, melet overflate og elt for hånd til en jevn ball kommer sammen.

Ha deigen over i en oljet bolle og pensle toppen med olje. Dekk bollen med et rent kjøkkenhåndkle og sett til side på et lunt sted til dobbel størrelse. Det tar omtrent en time.

Elt deigen forsiktig og kjevle ut til en 12" runde.

Topp med tomatsaus, toppings og røkeosten din.

Pensle pizzaskorpen med olivenolje og stek ved 450 °F i 12 til 15 minutter, til skorpen er gyllenbrun.

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now