Smoked Cheddar Cheese Recipe

Røkt Cheddarost



Server som en forrett med favorittvinen din, etter middagen med port, eller med eplepai og iskrem til dessert.

Og hvis du foretrekker en mildere røyksmak, kan du prøve kirsebærsmaksbisquetter.

Ingredients

Murstein av cheddarost, preferanse gis til gammel eller gammel cheddarost.

Du kan imidlertid erstatte Gouda eller Fontina ost for en endring av smak og tekstur.

Preparation

Plasser ost på stativer og legg i Bradley Smoker.

Røykemetode:

Bruk en mild røyksmak som bisquetter med eplesmak.

Åpne spjeldet bredt og bruk kun røykgeneratoren og pass på at temperaturen ikke går over 40°C (100°F), ellers vil osten smelte.

Åpne døren til Bradley Smoker for å få ned temperaturen igjen.

Røyk i omtrent 40 til 60 minutter.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now