Røkt Gouda & Sage Risotto
For å tilberede denne røkt Gouda og Sage Risotto -oppskriften, start med å røyke osten. Røyk Gouda i 1-2 timer, avhengig av graden av røykhet du går etter (røyk mer enn du trenger for denne oppskriften, vil du nappe på den mens du lager mat!)
Ingredients
100 g Gouda
200 g Arborio ris
½ mellomstor løk, hakket
4 fedd hvitløk, finhakket
1 ss olivenolje
2 ss smør
175 ml tørr hvitvin
500 ml-750 ml grønnsakskraft
6-10 salvieblader, hakket
Salt pepper
Preparation
Sett opp kaldrøykeradapter og sørg for at kabinetttemperaturen forblir under 100 °F
Røyk Gouda i 1-2 timer, avhengig av røykegraden du går etter (røyk mer enn du trenger for denne oppskriften, du vil gjerne nappe i det mens du lager mat!)
Varm opp grønnsakskraften i en liten kjele og hold den varm
Varm opp olivenolje i en grunn og bred panne/gryte
Tilsett løk og hvitløk og fres på middels varme til det er gjennomsiktig, mens du rører konstant (fra dette tidspunktet bør du røre hele tiden)
Tilsett ris i pannen til risen også blir litt gjennomsiktig i utseende
Hell i vin og la det fordampe
Senk varmen og tilsett øser med kraft til risen er ferdigkokt, mør og kremet
Avslutt risottoen med å røre inn smør og revet røkt Gouda
Rør inn salvieblader og smak til med salt og pepper
Oppskrift av: Lena Clayton
Hunters
Blanding
Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Shop Now