Smoked Gouda & Sage Risotto

Røkt Gouda & Sage Risotto



For å tilberede denne røkt Gouda og Sage Risotto -oppskriften, start med å røyke osten. Røyk Gouda i 1-2 timer, avhengig av graden av røykhet du går etter (røyk mer enn du trenger for denne oppskriften, vil du nappe på den mens du lager mat!)

Ingredients

100 g Gouda

200 g Arborio ris

½ mellomstor løk, hakket

4 fedd hvitløk, finhakket

1 ss olivenolje

2 ss smør

175 ml tørr hvitvin

500 ml-750 ml grønnsakskraft

6-10 salvieblader, hakket

Salt pepper

Preparation

Sett opp kaldrøykeradapter og sørg for at kabinetttemperaturen forblir under 100 °F

Røyk Gouda i 1-2 timer, avhengig av røykegraden du går etter (røyk mer enn du trenger for denne oppskriften, du vil gjerne nappe i det mens du lager mat!)

Varm opp grønnsakskraften i en liten kjele og hold den varm

Varm opp olivenolje i en grunn og bred panne/gryte

Tilsett løk og hvitløk og fres på middels varme til det er gjennomsiktig, mens du rører konstant (fra dette tidspunktet bør du røre hele tiden)

Tilsett ris i pannen til risen også blir litt gjennomsiktig i utseende

Hell i vin og la det fordampe

Senk varmen og tilsett øser med kraft til risen er ferdigkokt, mør og kremet

Avslutt risottoen med å røre inn smør og revet røkt Gouda

Rør inn salvieblader og smak til med salt og pepper

Oppskrift av: Lena Clayton

Hunters
Blanding

Hunters Blend Bisquettes for Bradley Smoker

Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.

Shop Now