Smoked Mac N Cheese

Røkt Mac n ost



Jeg ønsket å lage en Mac N Cheese -oppskrift etter å ha fått så mange forespørsler. Denne oppskriften er flott for enhver samling der du trenger å mate flere personer. Røyken tilfører en flott smak som du ikke får noen annen mac n -ost. Jeg har laget denne oppskriften flere ganger for familie, venner og kolleger uten klager. Med hver bit får du hint av kremet ost, smørete og røykfylte hint. For denne oppskriften brukte jeg Bradley -røyker P10 for å få den perfekte røykfylte smaken.

Ingredients

1 lb (1/2 boks) albuemakaroni (denne oppskriften gir mat til ca. 6-8 personer)

1/2 kopp Tung kremfløte

1/2 Stavsmør

2 ss. Mel

2 kopper helmelk

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1/2 blokk kremost (hakk denne blokken i terninger)

2 kopper cheddarost

1 kopp Velveeta ost

Preparation

Røyketid: 1 time

Koketid: 1 time

Temperaturinnstilling: 226 grader F (107,8 C)

Bisquettes Smak: Mesquite

Kok opp 6 kopper vann i en stor kjele, les bruksanvisningen i henhold til pakken.

I en stor panne smelter du 1/2 stang smør (bruk en visp) og tilsett mel.

Mens du visper, hell i melk, hvitløkspulver, løkpulver og kremost.

Tilsett cheddarost (Når osten begynner å smelte og ostesausen blir tykkere, tilsett den tunge kremfløten).

Tøm pastaen og kombiner nudlene med ostesausen i den store kjelen.

Skjær Velveeta-osten i terninger og smelt i mikrobølgeovnen per retning.

Tilsett Velveeta-osten i den store kjelen og rør. Hvis blandingen blir for tykk, tilsett melk og skru opp varmen. Pass på at blandingen ikke blir for varm.

Plasser i røyker i 60 minutter ved 226 grader F (107,8 C). Rør etter 30 minutter for å sikre at Mac N Cheese får en jevn røyksmak.

Etter 60 minutter, trekk ut av røykeren og server!

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now