Røkt Prosciutto Brie Cheesed Dip Recipe
Unn deg den uimotståelige kombinasjonen av kremet brieost pakket inn i velsmakende prosciutto, glasert med fersken jalapeno og drysset med honning morderbi tørr gni. Røyk den til perfeksjon i Bradley -røykeren, og server sammen med et utvalg av brikker, kjeks og brød for en virkelig herlig kulinarisk opplevelse. Valgfritt: Topp det med kandiserte Jalapeno -skiver for en ekstra smak av smaken.
Ingredients
1 (14) oz Brie ostehjul
2 pakker prosciutto skiver
Peach jalapeno Rib Glaze (Kos'Mos BBQ)
Honey Killer Bee Dry Rub (Kos'Mos BBQ)
Kandiserte jalapeno-skiver (valgfri sjettedagssnacks)
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 45 minutter
Temperatur: 300ºF
Tre: øl
Røyketid: 45 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Pakk ut Brie-osten og sett til side. Bruk prosciutto-skivene dekk hele hjulet og sørg for at det ikke er noen åpne flekker som eksponerer osten.
Bruk ferskenjalapeno-glasuren og hell på utsiden av prosciuttoen. Bruk en børste til å belegge hele hjulet i denne glasuren.
Ta den tørre ruben og fordel over hele glasuren, og sørg for at ingen glasur blir liggende avdekket.
Plasser i Bradley Smoker for å røyke i 45 minutter ved 300ºF (148.9°C).
Ta ut av røykeren og legg på et skjærebrett. Tips: Uansett hvilket sted du velger å skjære denne osten opp, husk at det vil ose ost overalt.
Hvis du ønsker å pynte toppen av denne osten med kandiserte Jalapeno-skiver, vil du ikke angre!
Server med forskjellige typer chips, kjeks og brød. Nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa
Øl
Tre
Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.
Shop Now