Røkt Cheddar & Jalapeño Shortbread cookies
Den opprinnelige oppskriften til Shortbread ber vanligvis om bare fire ingredienser, smør, sukker, vaniljeekstrakt og mel. Hemmeligheten bak å lage en deilig shortbread bruker smør av høy kvalitet. Når du begynner med det, er variasjonene uendelige. Prøv denne enkle, velsmakende, 5-ingrediens kakeoppskriften med røkt cheddar, eller annen røkt ost. Det er flassende, smørete og ostete, med en matbit! For en annen velsmakende shortbread, kan du prøve røde chiliflak eller andre chilier eller paprika i stedet for jalapeño.
Ingredients
1 kopp smør
½ kopp sukker
2½ kopper mel
1 kopp røkt cheddarost, revet
½ kopp jalapeñopepper, frøsådd og finhakket
Preparation
Bruk en elektrisk mikser, fløt smør og sukker sammen til en jevn masse.
Pisk inn melet sakte til det blander seg helt og har en jevn konsistens.
Bland inn røkt cheddarost og hakket jalapeñopepper.
Del kakedeigen i tredjedeler. Rull hver del til en 8 tommers stokk. Avkjøl stokkene i kjøleskapet i 2 timer.
Forvarm ovnen til 350 F.
Skjær hver stokk i ½ tommers kakeskiver som vist på bildet ovenfor. Du bør få ca 16 skiver per stokk. Legg kakene på en kakeplate dekket med bakepapir.
Stek i ovnen i 12 minutter. Avkjøl på rist.
Av Steve Clyka
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now