Smoked deviled eggs recipe

Djevelsk røkt Egg Oppskrift



Leter du etter en røykende helvete oppskrift i helgen?

Ingredients

6 egg

¼ kopp majones

1 ts dijonsennep

½ ts pepperrot

1 ss din favoritt BBQ saus

½ ts varm saus

Salt pepper

Preparation

Ha egg i en kjele med vann og kok opp.

Reduser varmen til en koking og kok i 5 minutter.

Fjern eggene og skrell når de er avkjølt.

Plasser egg direkte på en røykstativ som er forvarmet til 200°F og røyk i 25-30 minutter med hickory bisquettes.

Fjern eggene fra røyken og del i to på langs og fjern eggeplommen fra alle eggene.

Kombiner de resterende ingrediensene med eggeplommer, bland med en gaffel.

Øs eller rør fyllet tilbake i hvitene.

Sett i kjøleskapet i 3 timer eller over natten.

Pynt med paprika eller grønn løk i skiver.

Nyt!