How To Make Smoked Mac & Triple Cheese

Hvordan lage røkt Mac & Triple Cheese



Denne røkt Mac & Triple Cheese er den kremete retten du lette etter!

Ingredients

16 unse albuemakaroni

8 unse kremost, kuttet i terninger

2 ½ kopp halv og halv, pluss mer etter behov

1 ½ kopp cheddarost

1 ½ kopp revet røkt mozzarella

1 kopp panko brødsmuler

5 ss avkjølt smør, pluss mer for belegg av støpejern

2 ss smør, smeltet

1 ts varm saus, eller mer etter smak

1 ts tørr sennep

¾ ts sort pepper

Preparation

Forvarm røykeren til 82 °C (180 °F).

I en stor jerngryte kombinerer du halv-og-halvt, kremost, avkjølt smør, varm saus, tørr sennep og pepper.

Plasser gryten i røykeren og røyk blandingen i 30 minutter. Du kan bruke hickory bisquettes til denne oppskriften.

Kok makaronien 1-2 minutter mindre enn pakkens veiledning krever.

Tøm pastaen, skyll med kaldt vann, tøm igjen og legg tilbake i kjelen. Kast den avkjølte pastaen med de revne ostene.

Fjern sausen fra røykeovnen og øk temperaturen til 160 °C.

Hell den røkte sausen over pastaen, rør forsiktig.

Ta en annen jerngryte og belegg innsiden med 1 ss avkjølt smør. Hell makaroni og ost i gryten.

Kombiner brødsmuler med 2 ss smeltet smør og fordel over toppen av makaroni.

Ta pastaen til røykeren og røyk den til toppen er lett brun (ca. 40 minutter). Server den med litt paprika støvet på toppen.