Hvordan røyke a Chub
Løft grillingspillet ditt med denne unike og smakfulle oppskriften. Slipp løs deiligheten ved å pakke inn prosciutto rundt strengost, fylle den med ricotta, asparges og spinat, og rulle det hele opp i en velsmakende chub. Røkt til perfeksjon i Bradley -røykeren og avsluttet med en balsamico -glasur, vil denne munnvandrende skapelsen få alle til å komme tilbake i sekunder.
Ingredients
1 kule (4½ blokk med baloney)
10 strengost
10 Prosciutto
1 pund ricottaost
Asparges
Spinat
Grillspyd
Preparation
Ta prosciuttoen din og pakk den rundt strengosten.
Skjær chuben i skiver fra bunnen og løs den opp etter hvert som hvert kutt går gjennom.
Bruk en skje, ta ricottaosten din og strø den over hele chuben.
Plasser prosciutto og strengostblanding og asparges og legg den på toppen av ricottaosten.
Ta spinaten og legg den på toppen av prosciuttoen, osteblandingen og aspargesen.
* Etter dette har du muligheten til å legge på det du ønsker pålegg, det anbefales at du legger en balsamicoglasur på toppen*
Rull sammen chuben og legg spyd i chuben slik at den holdes på plass.
Plasser din chub i Bradley Smoker i 4 timer ved 250°C/482ºF og hver 1 time tilsetter du BBQ saus på den.
Når den er ferdig med å røyke, skjær den i kjøttbollen og nyt!
Oppskrift av: Marc er på grillen