Seasoned Smoked Eggs Recipe

Krydret Røkt egg Oppskrift



Leter du etter en unik vri på deviled egg? Prøv denne røkt eggoppskriften, perfekt for forretter eller snacks. Disse vaktlene eller kyllingeggene kokes, belagt med en blanding av salt, pepper og hvitløkspulver, og deretter kaldrøkt i 40 minutter, og tilfører en deilig røykfylt smak til den tradisjonelle deviled eggoppskriften.

Ingredients

4 Oz granulert salt (ikke iodisert) eller kosher salt

2 ts malt svart pepper

2 ts hvitløkspulver

4 doz vaktelegg (eller 6-10 store kyllingegg), hardkokte og skrellet

Preparation

I en kjele, dekk eggene med 1 tomme kaldt vann, og kok til eggene er kokte.

Fjern eggene fra varmen, la de renne av og dypp dem i iskaldt vann for å avkjøles. Skrell eggene når de er kjølige nok til å håndtere.

Mens eggene koker, legg de tre første ingrediensene i en ziploc-pose (1 gallon størrelse), og rist for å blande alle ingrediensene.

Tilsett deretter eggene som er kokt og skrellet, og rist til alle eggene er jevnt belagt. La eggene ligge i posen og legg dem i kjøleskapet i minst to timer.

Ta eggene ut av kjøleskapet, ta dem ut av ziploc-posen og kald egg i 40 minutter ved å bruke favorittveden din.