Røkt Cheddar og Jalapeno Scones -oppskrift
Disse røkt Cheddar og Jalapeno Scones er ikke vanskelige å lage. Bare vær forsiktig så du ikke over bland røren. Scones er klare når de bare begynner å brune på toppen. Best servert med en gang, men disse er også veldig velsmakende når de serveres ved romtemperatur.
Ingredients
2 kopper universalmel
3 ts bakepulver
½ ts salt
½ kopp kaldt smør - kuttet i små terninger
1 kopp røkt cheddarost - revet
½ kopp syltede jalapenoskiver - hakket
¾ kopper melk
Preparation
Forvarm ovnen til 400°F.
I en bolle, visp sammen mel, bakepulver og salt.
Tilsett det kalde smøret i bollen og skjær smøret inn i melet med en konditormikser. Fortsett til du får en smuldrete konsistens. Rør inn revet røkt cheddarost og hakket syltet jalapenopepper.
Hell melken i melet og rør sammen med hendene eller med en stekespade til det er blandet. Arbeid forsiktig og pass på så du ikke blander røren for mye.
Fordel litt mel på en flat arbeidsflate. Dump røren på den melete arbeidsflaten og klapp ned for å lage en 7-tommers firkant. Skjær i 4 kvarter. Kutt hvert kvarter i 4 kvarter til.
Legg kilene på en stekeplate dekket med bakepapir eller en silikonbakematte.
Stek i 14-16 minutter. Sconesene skal akkurat begynne å bli brune på toppen.
Serveres best med en gang, men disse er også svært velsmakende når de serveres i romtemperatur.
Oppskrift av: Steve Cylka