Røkt Kylling og svarte bønner Nachos oppskrift
Filmkveldens favoritt! Denne oppskriften på røkt kylling og svarte bønne Nachos er enkel å lage og vil ryste rutinen din.
Ingredients
1 ss chilipulver
½ Ts kajennepepper
½ Tsp salt
2 beinfrie kyllingbryst uten skinn
1 løk - i terninger
1 rød paprika - i terninger
1 boks svarte bønner - avrent
1 boks svarte oliven - avrent
3 kopper revet ost (cheddar og/eller monterey jack)
1 stor pose tortillachips (ca. 500g)
Preparation
Sett røykeren til 250ºF ved å bruke valgfrie trebisquetter.
I en liten bolle blander du sammen chilipulver, cayennepepper og salt. Gni krydderblandingen over begge kyllingbrystene.
Plasser kyllingbrystene på røykstativet og sett stativet i Bradley smoker. Røyk kyllingen til den når en innvendig temperatur på 165 graderºF, ca 2½ timer.
Kutt opp kyllingbrystene i små biter.
Forvarm ovnen eller grillen til 400ºF.
Fordel tortillachips på en stekeplate eller pizzastein.
Dryss løk i terninger, pepper, kylling, sorte bønner, sorte oliven og revet ost på tortillachipsene.
Sett i ovnen eller på grillen i ca 15-20 minutter, eller til osten er smeltet og løken og paprikaen mykner.
Serveres varm.