Smoked Chicken and Black Bean Nachos Recipe

Røkt Kylling og svarte bønner Nachos oppskrift



Filmkveldens favoritt! Denne oppskriften på røkt kylling og svarte bønne Nachos er enkel å lage og vil ryste rutinen din.

Ingredients

1 ss chilipulver

½ Ts kajennepepper

½ Tsp  salt

2 beinfrie kyllingbryst uten skinn

1 løk - i terninger

1 rød paprika - i terninger

1 boks svarte bønner - avrent

1 boks svarte oliven - avrent

3 kopper revet ost (cheddar og/eller monterey jack)

1 stor pose tortillachips (ca. 500g)

Preparation

Sett røykeren til 250ºF ved å bruke valgfrie trebisquetter.

I en liten bolle blander du sammen chilipulver, cayennepepper og salt. Gni krydderblandingen over begge kyllingbrystene.

Plasser kyllingbrystene på røykstativet og sett stativet i Bradley smoker. Røyk kyllingen til den når en innvendig temperatur på 165 graderºF, ca 2½ timer.

Kutt opp kyllingbrystene i små biter.

Forvarm ovnen eller grillen til 400ºF.

Fordel tortillachips på en stekeplate eller pizzastein.

Dryss løk i terninger, pepper, kylling, sorte bønner, sorte oliven og revet ost på tortillachipsene.

Sett i ovnen eller på grillen i ca 15-20 minutter, eller til osten er smeltet og løken og paprikaen mykner.

Serveres varm.