Salami Recipe

Røkt Salami Oppskrift (kylling, svinekjøtt, storfekjøtt eller vilt)Det er mange slags salami. De fleste slag er tørre herdet i mange uker, og de verken blir kokt eller røkt. (I pølsemakerens sjargong har tørr herding en spesiell betydning; det betyr å tørke rå pølse under kontrollerte temperatur- og fuktighetsforhold, til pølsevekten er redusert med en viss prosent.)

Dette produktet inneholder ingredienser som er vanlige i salamis, men behandlingen er mer som Bologna; Den er ikke tørr herdet, og den er fullkokt. kylling svinekjøtt, storfekjøtt eller vilt

Ingredients

4 fibrøse foringsrør – 2,5 tommer (6,4 cm) i diameter og 12 tommer (30 cm) lange

3 Lbs (1362) biffchuck

908 g (2 lbs) skulderrumpe av svin

(Det er viktig å merke seg hvis du ønsker å prøve forskjellige kjøttprodukter, som kylling eller tunfisk, må du inkludere kjøttdeig for å fungere som bindemiddel)

7 ½ ts. (37,5 ml) Bradley Sugar Cure (ikke bruk mer enn denne mengden)

1 ts (5 ml) salt (valgfritt – se trinn #1, nedenfor)

4 ts (20 ml) sorte pepperkorn, sprukket

2 ts (10 ml) paprika

1 ts (5 ml) svart pepper, malt

1 ts (5 ml) løkpulver

1 ts (5 ml) hvitløkspulver

½ ts (2,5 ml) muskatnøtt

½ ts (2,5 ml) allehånde

¼ ts (1,25 ml) kajennepeper

2 ss (30 ml) lett maissirup

½ kopp (120 ml) vann

1 kopp (240 ml) finpulverisert skummet melk

Merk: Hvis kjøttet veier enten mer eller mindre enn 2,25 kg, må mengden kurblanding som påføres være proporsjonal med vekten. For eksempel, hvis vekten av kjøttet er 1,15 kg, må hver ingrediens, inkludert Bradley Cure, kuttes i to.

Preparation

Hylsene og kjøttet:

Bløtlegg fibrøse foringsrør i vann i 30 minutter før bruk.

Mal de 1362 g biffchuck og 908 g svinekjøtt med en 3/16-tommers (4,8 mm) tallerken.

Krydderiene:

Bland krydder, vann og melkepulver i en stor bolle til ingrediensene er perfekt blandet. (For en normal saltsmak, tilsett valgfri 1 ts salt; for en mild saltsmak, slipp saltet.)

Tilsett kjøttet i krydderblandingen og bland godt. Elt i ca 3 minutter.

Fyll pølseblandingen i fibertarmene. Sett inn kabelsonden til et elektronisk termometer i den åpne enden av en av pølsene. Lukk dekselet rundt sonden med slakterens hyssing.

Avkjøl salamien over natten.

Røyking:

Ta pølsen ut av kjøleskapet og plasser den i en røyker som har blitt varmet opp til 150 °F (65 °C). Pass på at spjeldet er helt åpent mens overflaten tørkes.

Oppretthold denne temperaturen uten røyk til dekselet er tørt å ta på. (Tørk alternativt dekselet foran en elektrisk vifte.)

Øk temperaturen til 160 °F (71 °C), og røyk pølsen i 3 til 6 timer.

Etter røyking i 3 til 6 timer, heve temperaturen på røykeren til 320°F 160°C. i ytterligere 2-3 timer til den indre temperaturen er 160°F (71°C).

Avkjøling:

Så snart tilberedningen er ferdig, avkjøl pølsen i kaldt vann til den indre temperaturen synker under 38 °C (100 °F). Avkjøl over natten før bruk.

Instruksjoner utarbeidet av Warren R. Anderson, forfatter av Mastering the Craft of Smoking Food.