Smoked Taco Salad Recipe

Røkt Taco Salatoppskrift



Legg til en røykfylt vri med vår røkt tacosalatoppskrift! Denne retten har møre, røykfylt kalkun, ferske greener og en rekke fargerike grønnsaker, og vil garantert bli en hit med både kjøttelskere og veggieentusiaster.

Ingredients

1 ts chipotle chili pulver

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts tørket oregano

1 ts malt spisskummen

1 ts salt

1 ts malt pepper

1 pk Aztec tacoskjell

½ Lb kjøttdeig eller kalkun

1 pk salatblanding

5 Oz revet cheddarost

1 hakket tomat

Skivede svarte oliven

Rømme

Augustos grønn saus (valgfritt)

1 ss olivenolje

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoke

Mk4 øyeblikkelig avlest termometer

Bradley sammenleggbart bord

Bradley Smoker Innstilling:

Koketid: 90 minutter

Temperatur: 226ºF eller 107ºC

Bisquettes: Eik

Røyketid: 60 minutter

    Preparation

    Taco krydderblanding:

    I en liten bolle tilsett følgende chipotle chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver, tørket oregano, malt spisskummen, salt, pepper og bland.

    Taco salat:

    Still inn Bradley Smoker-innstillingene til instruksjonene som er oppført ovenfor.

    Stek tacoskall som anvist på pakken.

    Tilsett rå kjøttdeig eller kalkun i en bolle. Bruk krydderblandingen ovenfor, rør og bland til kjøttet er godt krydret. Tilsett 1 ss olivenolje i kjøttdeig og bland en siste gang.

    Legg rått kjøttdeig i en støpejernsgryte og legg i Bradley Smoker i ca. 90 minutter (1 ½ time). Fjern kjøttet når den indre temperaturen når 165ºF (73,9ºC).

    På tide å bygge salaten. Legg det bakte skallet på tallerkenen og fyll den med salat. Tilsett nå røkt kjøttdeig, ost, tomat, oliven og rømme. Hvis du vil ha litt krydder til salaten, prøv litt Augustos grønn saus for å toppe det.

    Nyt!

    Oppskrift av: Bryan Edwards - Moody Foody Tulsa