Røkt Taco Salatoppskrift
Legg til en røykfylt vri med vår røkt tacosalatoppskrift! Denne retten har møre, røykfylt kalkun, ferske greener og en rekke fargerike grønnsaker, og vil garantert bli en hit med både kjøttelskere og veggieentusiaster.
Ingredients
1 ts chipotle chili pulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
1 ts tørket oregano
1 ts malt spisskummen
1 ts salt
1 ts malt pepper
1 pk Aztec tacoskjell
½ Lb kjøttdeig eller kalkun
1 pk salatblanding
5 Oz revet cheddarost
1 hakket tomat
Skivede svarte oliven
Rømme
Augustos grønn saus (valgfritt)
1 ss olivenolje
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoke
Mk4 øyeblikkelig avlest termometer
Bradley sammenleggbart bord
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 90 minutter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC
Bisquettes: Eik
Røyketid: 60 minutter
Preparation
Taco krydderblanding:
I en liten bolle tilsett følgende chipotle chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver, tørket oregano, malt spisskummen, salt, pepper og bland.
Taco salat:
Still inn Bradley Smoker-innstillingene til instruksjonene som er oppført ovenfor.
Stek tacoskall som anvist på pakken.
Tilsett rå kjøttdeig eller kalkun i en bolle. Bruk krydderblandingen ovenfor, rør og bland til kjøttet er godt krydret. Tilsett 1 ss olivenolje i kjøttdeig og bland en siste gang.
Legg rått kjøttdeig i en støpejernsgryte og legg i Bradley Smoker i ca. 90 minutter (1 ½ time). Fjern kjøttet når den indre temperaturen når 165ºF (73,9ºC).
På tide å bygge salaten. Legg det bakte skallet på tallerkenen og fyll den med salat. Tilsett nå røkt kjøttdeig, ost, tomat, oliven og rømme. Hvis du vil ha litt krydder til salaten, prøv litt Augustos grønn saus for å toppe det.
Nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards - Moody Foody Tulsa