Røkt Biter og bitt Oppskrift
For å tilberede disse deilige bitene og bitene, trenger du 6-7 Bradley-røyker Hickory eller Whisky Oak Bisquettes.
Ingredients
1 ½ kopper ostebiter (ost Nnps eller Goldfish crackers)
1 ½ kopper mini Ritz kjeks
2 kopper Cheerios frokostblanding
2 kopper Shreddies frokostblanding
2 kopper kringler
⅔ Kopp smør, smeltet
2 ss Worcestershire saus
1 ss Tabasco saus
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
1 ts salt
½ ts chilipulver
Preparation
Start røykeren ved å bruke trepucker etter eget valg (Hickory eller Whisky Oak fungerer veldig bra!). Bring røykeren opp til en temperatur på 250ºF.
Bland ostebiter, Mini Ritz, Cheerios, Shreddies og pretzels sammen i en engangs folielasagnepanne.
Visp de resterende ingrediensene sammen i en egen bolle til det er godt blandet. Hell smørblandingen over bitene. Bruk en tresleiv og bland godt for å sikre at alle biter og biter er belagt med smørblandingen. Noen ganger er det noen som fester seg i hjørnene eller bunnen og ikke blir belagt. Pass på å røre i bunnen av pannen og trekke dem opp.
Sett lasagnepannen på en røykrist og legg den i røykeovnen. Røyk i ca 2 timer. Rør bitene og bitene hvert 30. minutt, og trekk de som er nederst opp til toppen. Etter de 2 timene skal fuktigheten være borte. Hvis ikke, og noen av bitene fortsatt er fuktige, stek ytterligere 15-30 minutter.
Tjene.