Quick Easy Smoked Sausage Recipe

Rask lett Røkt pølse Oppskrift



Jeg kom med denne oppskriften for en stund siden, som en måte å lage middag uten å måtte oppstyr med den konstant. Pølsa kommer ut røyksmak, saftig og deilig. Jeg anbefaler å gjøre ekstra, fordi de varmes opp pent i en mikrobølgeovn for et raskt måltid. De går også veldig bra opp med egg eller pannekaker til frokost.

Jeg har gjort opptil tjue pølser om gangen uten behov for å øke tiden. Jeg må advare deg om når du først har laget disse, vil du bli hekta.

Ingredients

3 eller 4 lbs. Lenker til ukokt pølse

Italiensk, bratwurst, eller hva dagligvarebutikken din har, personlig foretrekker jeg søt italiensk

Preparation

Forvarm røyker til 250ºF. Legg pølse i røyker ved hjelp av midterste stativer.

Røyk med 4 pucker av favorittveden din, og fortsett å lage mat i totalt to timer.

Trekk ut av røykeovnen og la den hvile i flere minutter. Så nyt.

Avkjøl eller frys ekstra pølser for senere bruk.

Ytterligere informasjon:

Den totale røyke-/koketiden bør være tilstrekkelig, men hvis du har tenkt å bruke en intern temperaturavlesning, er følgende anbefalte temperaturer (de med fet skrift er USDA-anbefalingen):

Storfekjøtt og svinekjøtt: 152°F/160°F

Kylling og kalkun: 160°F/165°F

Fra Ded Leg