Rask lett Røkt pølse Oppskrift
Jeg kom med denne oppskriften for en stund siden, som en måte å lage middag uten å måtte oppstyr med den konstant. Pølsa kommer ut røyksmak, saftig og deilig. Jeg anbefaler å gjøre ekstra, fordi de varmes opp pent i en mikrobølgeovn for et raskt måltid. De går også veldig bra opp med egg eller pannekaker til frokost.
Jeg har gjort opptil tjue pølser om gangen uten behov for å øke tiden. Jeg må advare deg om når du først har laget disse, vil du bli hekta.
Ingredients
3 eller 4 lbs. Lenker til ukokt pølse
Italiensk, bratwurst, eller hva dagligvarebutikken din har, personlig foretrekker jeg søt italiensk
Preparation
Forvarm røyker til 250ºF. Legg pølse i røyker ved hjelp av midterste stativer.
Røyk med 4 pucker av favorittveden din, og fortsett å lage mat i totalt to timer.
Trekk ut av røykeovnen og la den hvile i flere minutter. Så nyt.
Avkjøl eller frys ekstra pølser for senere bruk.
Ytterligere informasjon:
Den totale røyke-/koketiden bør være tilstrekkelig, men hvis du har tenkt å bruke en intern temperaturavlesning, er følgende anbefalte temperaturer (de med fet skrift er USDA-anbefalingen):
Storfekjøtt og svinekjøtt: 152°F/160°F
Kylling og kalkun: 160°F/165°F
Fra Ded Leg