Røkt djevlet Tyrkia Egg



Sannsynligvis er du vant til å kylling Deviled Eggs, men prosessen er nesten den samme for kalkunegg. Bare forvent at noen av dem ikke skal være perfekte. Tyrkia -eggeplommer er store og har en tendens til å sitte til den ene siden av de hvite mens de dampende.

Ingredients

4 kalkunegg

1 ss sennep

1/4 kopp majones

Muskat eller et hint av paprikapulver

Preparation

Damp kalkunegg i 20 minutter. (dette gjør ferske egg av noe slag lettest å skrelle)

La kalkunegg avkjøles i kaldt vann i omtrent en time.

Skrell kalkunegg og sett i kjøleskap i opptil 24 timer.

Forvarm røykeren din til 220 F ved å bruke hvilken som helst smak av Bradley-bisquetter

Røyk kalkuneggene hele i 25 – 30 minutter. Lenger enn det kan du ende opp med gummiaktige egg. I mellomtiden blander du sennep, majones, og du kan tilsette litt saftig dressing eller kremet agurk for et pigg.

Legg de røkte kalkuneggene i kjøleskapet igjen over natten, eller noen timer før jeg djeveler eggene mine.

Skjær kalkunegg i to på langs og ta ut eggeplommene i en bolle.

Når alle eggeplommene har blitt samlet (og forvent at noen egg ikke er perfekte, siden kalkunplommene er store og har en tendens til å sitte på den ene siden av hvitene mens de dampes), kan du tilsette blandingen.

Bland godt og øs deretter tilbake i egg og strø over en klype paprika eller muskat og/eller gressløk, avhengig av smaken du går etter.

Det er mange alternativer når det kommer til djevelegg, håper du tar denne oppskriften og gjør den til din egen.

Av Amanda Lynn Mayhew