smoking breakfast sausage

Røkt Frokostpølse Hash oppskrift



Dette er en deilig måte å bruke de røkt frokostpølsene på. Det er en enkel og rask oppskrift som lager en solid frokost eller brunsj.

Ingredients

2 ss olje

1 løk - i terninger

1 grønn paprika - i terninger

2 fedd hvitløk - finhakket

750 G (2 pund) pose frossen hash browns

1 pund røkte frokostpølser, kuttet i ½ tomme stykker

½ Ts kajennepepper

Salt og pepper etter smak

6-8 egg

Preparation

Varm olje i en panne på middels varme. Tilsett løk, grønn pepper og hvitløk. Kok til de er møre, ca 5 minutter.

Tilsett de frosne hash browns. Stek i ca 10-15 minutter, slik at hash brownen blir gjennomkokt og begynner å bli sprø på utsiden. Rør ofte, skrape bunnen av pannen.

Rør inn de røkte frokostpølsene, cayenne, salt og pepper. Kok i ytterligere 7-10 minutter, rør ofte.

I en annen panne steker du eggene med solsiden opp.

Øs litt av hasjen over på en tallerken. Legg ett eller to egg på toppen av hashen.

Serveres varm.