Røkt Frokostpølse Hash oppskrift
Dette er en deilig måte å bruke de røkt frokostpølsene på. Det er en enkel og rask oppskrift som lager en solid frokost eller brunsj.
Ingredients
2 ss olje
1 løk - i terninger
1 grønn paprika - i terninger
2 fedd hvitløk - finhakket
750 G (2 pund) pose frossen hash browns
1 pund røkte frokostpølser, kuttet i ½ tomme stykker
½ Ts kajennepepper
Salt og pepper etter smak
6-8 egg
Preparation
Varm olje i en panne på middels varme. Tilsett løk, grønn pepper og hvitløk. Kok til de er møre, ca 5 minutter.
Tilsett de frosne hash browns. Stek i ca 10-15 minutter, slik at hash brownen blir gjennomkokt og begynner å bli sprø på utsiden. Rør ofte, skrape bunnen av pannen.
Rør inn de røkte frokostpølsene, cayenne, salt og pepper. Kok i ytterligere 7-10 minutter, rør ofte.
I en annen panne steker du eggene med solsiden opp.
Øs litt av hasjen over på en tallerken. Legg ett eller to egg på toppen av hashen.
Serveres varm.