Røkt Ring Bologna Oppskrift
Dette er min favoritt røkt ring Bologna -oppskrift. Det er litt annerledes enn de andre jeg har prøvd. Men siden folk fortalte meg at det var så bra, bestemte jeg meg for å dele det. Jeg pleier å kalle det “min ganske ring Bologna”
Merk at selleripulver ikke er malt sellerifrø. Jeg bruker dehydrert selleri i pulver, fordi den har smak mer som selleri. For meg kan bakkefrøene gi en bitter smak.
Jeg bruker 32mm Hog -foringsrør. Det er viktig å varme opp røykeren din til 160 ºF fordi du mister varmen mens du laster. Begynn deretter å øke temperaturen gradvis, i henhold til instruksjonene. Jeg brukte 3 timers pekann, og det viste seg bra.
Ingredients
4 Lb magert biff eller vilt
1 Lb svinerumpe
1 kopp destillert isvann
1 kopp fettfri tørrmelk, fluff og skje i målebeger, og sveip deretter med en smørkniv
¼ kopp + 2 ss pakket brunt sukker
2 ss + 2 ts malt koriander
1 ss + 1½ ts syltingsalt
1 ss + 2 ts grovkvernet sort pepper
1 ss granulert hvitløk
1 ½ ts malt selleri, den dehydrerte typen
1 ts kur #1
Preparation
Skjær kjøttet i strimler som passer ned i halsen på kvernen og fryser delvis.
Bland alle de tørre ingrediensene i isvann til det er oppløst, og sett i kjøleskapet.
Skyll og bløtlegg foringsrør i varmt vann med en skvett eddik, og sett til side.
Mal delvis frosset kjøtt gjennom 6 mm tallerken.
Bland i krydder til det er klissete. Last inn fylleren.
Skjær 22 tommer lange svinetarmer, skyv foringsrøret på ¾" fyllehorn, knyt en knute 2" fra enden.
Fyll til 2 tommer fra den andre enden, vri og knyt dekselet. Knyt så de løse endene sammen og heng dem på røykpinner.
Heng i romtemperatur til hylstrene er tørre.
Varm opp røykeren til 160ºF, du vil miste mye varme under lasting. På denne måten får alt i røykeren mer overført varme.
Ha pølse i røykeovnen, skru ned røyketemperaturen til 110ºF, luft den helt åpen.
En time senere begynner du å røyke og øker temperaturen til 120ºF. Jeg gjorde 3-timers Pecan på disse.
En time senere øker du temperaturen til 130ºF.
En time senere øker temperaturen til 140ºF.
Etter at røyken er ferdig, tøm og fyll på vannpannen med VARMT vann og hev temperaturen til 150ºF.
En time senere øker temperaturen til 160ºF.
En time senere øker temperaturen til 170ºF og hold den der til pølsens IT når 152ºF.
Fjern og avkjøl i et isvannbad til det er brakt ned til 100ºF.
Heng i romtemperatur for å dryppe tørr og blomstre.