Smoked Pickled Eggs

Røkt Syltede egg

Dan Shahin

En røykfylt vri på en klassisk oppskrift...

Ingredients

500 ml syltende eddik

100 g sukker

2 laurbærblader

1 ss sorte pepperkorn

1 ss korianderfrø

6 store egg

Valgfri:

chiliflak

sennepsfrø

fennikelfrø (eller... rødbeter for å farge egg rosa)

Preparation

Metode:

Kok opp en stor kjele med vann og senk 6 egg forsiktig ned i det kokende vannet med en hullsleiv. Still inn en timer i 10 minutter for å hardkoke eggene, og fjern deretter fra varmen.

Legg eggene i et isbad eller kjør kaldt vann fra springen til de er helt avkjølte.

Legg eggene på en rist og klargjør røykeren for kaldrøyking. Du kan bruke hvilken som helst smak du liker, men vi brukte Pecan Bisquettes. Røyk i 3-4 timer.

Mens eggene ryker, bland alle andre ingrediensene sammen i en gryte og varm opp til sukkeret er helt oppløst. La det avkjøles.

Steriliser en krukke som forberedelse til sylting.

Når eggene har røkt ferdig, legg dem i glasset med saltlaken. La dem sylte i minimum to uker før de spises. Hvis du forsegler glassene, gjør det nå. Vi visste at våre ikke ville vare så lenge, så vi plasserte dem rett og slett i en stor glasskrukke i kjøleskapet.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now