Smoke & Herb Carbonara

Røyk og urt Carbonara OppskriftDenne kremete pastaoppskriften er en enkel oppskrift å lage når du er ganske sulten. Det er superfylling og har en flott kombinasjon av så deilige smaker.

Ingredients

500 g spaghetti

3 fedd hvitløk - finhakket

3 bunter rosmarin - renset og hakket

1½ Kopper Pecorino Romano - finrevet

3 rå egg

Krus for pastavann

Frisk sort pepper

Preparation

(Svinekinnet er vanligvis bare kurert for Guanciale, men det er et så fett snitt at det tar røyk helt fantastisk. Du får sprø, klissete knaster av røykfylt bacon gjennom den rike emulgerte pastasausen, en fin dybde fra den ristede hvitløken og parfymen av rosmarin som lyser opp hele retten. Rosemary fungerer så godt sammen med Porkyness, syrlig Pecorino og frisk svart pepper.)

Skjær opp guancialen og legg den inn i Bradley Smoker for å kaldrøyke i 2 timer i Apple Wood. Kutt den sammen og over i en kald støpejernspanne. Alt annet er forberedt på forhånd, pastaen kommer veldig raskt sammen.

Gjør Guanciale til lardons, når de er fine og brune, slå av varmen og fjern litt av fettet. Ha pastaen i en stor kjele med saltet kokende vann. Rett før pastaen er klar, skru på pannebrenneren igjen for å steke lardonsene igjen så de blir sprø, tilsett finhakket hvitløk og rosmarin for å riste i siste liten for ikke å brenne seg. Øs ut et krus med pastavann for å spare til siden.

Ha pastaen i pannen, bland med litt pastavann, deretter ost og egg, tilsett mer pastavann, bland kontinuerlig for ikke å røre eggene på den varme pannen, og for å få en jevn emulgert saus. Avsluttet med masse grov fersk knust sort pepper og pyntet med mer pecorino.

Oppskrift av: beefbaecon