Atomic Buffalo Treat - Stuffed Jalapenos Recipe

Røkt atombøffelbit - Fylte Jalapenos Oppskrift



Disse små godbitene vil tilfredsstille nesten hvem som helst og bringe mest tilbake og tigge om mer. Forberedelsestiden er der det virkelige arbeidet er, men verdt hvert minutt. Jeg liker å bruke til overs brisket og Boston Butt, men du kan erstatte cocktail wennies, kokte reker, til venstre ribkjøtt, røkt kylling eller omtrent alt du kan tenke på.

Ingredients

6 middels til store jalapenoer (rettere jo bedre)

0,5 L (18 oz) blokkkremost myknet

1 Pakk ukokt tynne skiver bacon

110 G (¼ lb) kokt kjøtt

0,5 Oz (1 ss) av din favoritt rub

Tannpirkere

Preparation

Forvarm Bradley smoker til høy.

Fjern stilken fra paprika og skjær hver paprika på langs.

Rens ut alle frø og hvit membran. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke en slags hansker under denne prosessen. Pepperjuicen kan forårsake uønskede bivirkninger. Sett paprika til side.

Ta det kokte kjøttproduktet og legg det i en foodprosessor sammen med ½ av ruben. Hakk til kjøttet er malt og blandet, men ikke på noen måte en pasta.

Fyll hver paprika halvparten med kjøtt. Sette til side.

Ta myknet kremost og klyp av en bit på størrelse med paprikaen.

Form kremosten slik at den danner den motsatte siden av paprikaen på toppen av kjøttet. Gjenta for alle paprika. På grunn av det komplette rotet dette vil lage, kan du bruke en konditorpose med åpen tupp, eller en plastpose med et hjørne skåret ut for å presse ut kremosten på paprikaene.

Når alle paprikaene er ferdige, dryss den resterende ruben over toppen av ostekremen.

Ta ett stykke rå bacon og pakk pepperen helt inn med baconet.

Å bruke tynt bacon er viktig fordi det vil strekke seg for å dekke paprikaen best.

Bruk en tannpirker for å feste baconet.

Når alle paprikaene er klare, flytt dem til et Bradley-stativ og legg dem i den forvarmede røykeovnen på den andre rillen nede. Påfør favorittrøyken din (spesialbisketter) til baconet er ferdigstekt og paprikaen er myk. Dette tar vanligvis 1,5-2,5 timer avhengig av om du lager andre matvarer.

Jeg liker å steke dem på høy, hvis mulig, så blir baconet sprøere. Fjern når den er ferdig og server varm.