Røkt Glidebrytere Oppskrift
Gjør omtrent 20-25 glidebrytere, noe som kan virke som mye, men de forsvinner i hjerteslag !! Barna elsker dem, og de er raske og enkle !! Nyt!
Ingredients
Patter:
2 kg kjøttdeig etter eget valg. Jeg liker å male opp mørbradbiff, trimmet for fett
8-10 Baconskiver, kokt og smuldret
1 kopp revet cheddarost
Salt og pepper etter smak
2 søte løk, i tynne skiver
3 ss smør
24 Parker husruller
Saus/pålegg:
1 kopp majones
½ kopp sennep
¼ kopp ketchup
2-3 ss syltet jalapenos, hakket
Et par streker Tabasco
Preparation
Bland kjøttdeig, bacon, ost, salt og pepper i en bolle og bland godt.
Form til 2 ½ tommers bøffer.
Ordne patties på stativene dine, og plasser dem i din 220°F forvarmede røykeovn i 20 minutter med røyk. Ditt valg av tre. Vi liker mesquite eller hickory.
Ta den ut av røyken og stek ferdig på grillen.
Jeg antar at du kan avslutte i røykemaskinen hvis du foretrekker det, men jeg liker kombinasjonen av røyk og grillsmak.
Hvis du koker dem helt i røykemaskinen, anbefaler USDA/FSIS en steketemperatur på minst 225 °F for kjøttdeig.
Mens karbonadene koker, smelt 3 ss smør i en stor panne, og legg deretter løk i skiver. Kok under omrøring ofte til karamellisert; ca 15 minutter.
For boller, bruk et hvilket som helst merke Parker-husruller. La heve og stek som anvist på pakken.
Tilsett alle sausingrediensene i en bolle og bland godt.
Mens bollene er varme ut av ovnen, del og påfør saus på den nederste halvdelen og toppen hvis du vil! Legg en patty på den nederste halvdelen av rullen, deretter en skje på litt løk og den øverste halvdelen av rullen.