Venison Smoked Beans Recipe

Havn Røkt bønner oppskrift



Ønsker du å bytte opp BBQ -spillet ditt? Venison røkt bønner oppskrift er et must-try! Mede biter av vilt blander seg med perfekt røkt bønner for en tallerken som er hjertelig, smakfull og garantert å imponere.

Ingredients

250 ml (1 c) hjort i terninger (Merk: annet kjøtt, som storfekjøtt eller svinekjøtt kan erstatte)

6 skiver bacon hakket

500 G (1 lb) kokte marinebønner

1 rød paprika i terninger

1 løk i fine terninger

15 Ml (1 ss) Worcestershiresaus

15 Ml (1 ss) dijonsennep

5 ml (1 ts) chilipulver (mer eller mindre avhengig av smak)

250 ml (1 c) ketchup

65 ml (¼ c) brunt sukker

125 ml (½ c) melasse

Preparation

I en stor bolle blander du alle ingrediensene grundig.

Hell i en 23 cm x 33 cm (9″x13″) glass- eller keramikkform.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 105°C (225°F).

Plasser bakebollen i Bradley Smoker på øverste rille.

Bruk bisquetter med pecan-smak, kok/røyk i ca. 3 til 4 timer.

Rør en gang hver ½ time de første 1½ timene. Det kan være lurt å slå av røykgeneratoren etter de første 1½ timene, men fortsett å koke bønneblandingen.

Å servere:

Lite mer er nødvendig enn en grønn salat og et skorpebrød eller maisbrød for å suge opp saften av røkte viltbønner.