Havn Røkt bønner oppskrift
Ønsker du å bytte opp BBQ -spillet ditt? Venison røkt bønner oppskrift er et must-try! Mede biter av vilt blander seg med perfekt røkt bønner for en tallerken som er hjertelig, smakfull og garantert å imponere.
Ingredients
250 ml (1 c) hjort i terninger (Merk: annet kjøtt, som storfekjøtt eller svinekjøtt kan erstatte)
6 skiver bacon hakket
500 G (1 lb) kokte marinebønner
1 rød paprika i terninger
1 løk i fine terninger
15 Ml (1 ss) Worcestershiresaus
15 Ml (1 ss) dijonsennep
5 ml (1 ts) chilipulver (mer eller mindre avhengig av smak)
250 ml (1 c) ketchup
65 ml (¼ c) brunt sukker
125 ml (½ c) melasse
Preparation
I en stor bolle blander du alle ingrediensene grundig.
Hell i en 23 cm x 33 cm (9″x13″) glass- eller keramikkform.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 105°C (225°F).
Plasser bakebollen i Bradley Smoker på øverste rille.
Bruk bisquetter med pecan-smak, kok/røyk i ca. 3 til 4 timer.
Rør en gang hver ½ time de første 1½ timene. Det kan være lurt å slå av røykgeneratoren etter de første 1½ timene, men fortsett å koke bønneblandingen.
Å servere:
Lite mer er nødvendig enn en grønn salat og et skorpebrød eller maisbrød for å suge opp saften av røkte viltbønner.