How to Make Jalapeno Smoked Venison Backstrap

Hvordan få Jalapeno til å røyke Venison backstrap



Gjør deg klar for en smakspakket godbit med disse uimotståelige baconpakkede venison-backstrap-bitene. Marinert i jalapeñojuice for et ekstra spark, er den ømme ryggstroppen fylt med kremet jalapeñoost, toppet med skiver jalapeños og fagmessig pakket inn i bacon. Disse munnvannende bittene er røkt til perfeksjon i Bradley -røykeren, og er en blanding av røykfylte, krydret og salte smaker som får deg til å komme tilbake for mer.

Ingredients

Mariner ryggstroppen i jalapeñojuice

Jalapeño kremost

Bacon

Preparation

*Før du lager denne oppskriften, mariner viltryggstroppen din i jalapenojuice*

Legg ut den marinerte ryggstroppen og legg en skje full av jalapeno-kremost i den.

Legg 2 stykker jalapenos i skiver oppå ostekremen og brett kjøttet til det lukker seg.

Pakk ryggstroppen, kremosten og jalapenoblandingen inn i bacon og sett en tannpirker i den.

Plasser baconfoliene dine i Bradley-smokeren for 2½ timer, ved 320ºF (160ºC).

Når de er ferdige, ta dem frem og nyt!

Oppskrift av: Wade Middleton