How to Make Smoked Bacon Venison Hamburgers

Hvordan lage røkt Bacon Venison Hamburgers



Gjør deg klar til å nyte de dristige smakene fra disse pirrende røkt Venison Bacon -burgere. Marinert over natten i en spesiell blanding, er Venison Hamburger -kjøttet toppet med velsmakende bacon, kvalt i BBQ -saus (tilsett litt Jalapeno -paprika for et ekstra spark), deretter ekspert røkt til 300 ºF. Når osten smelter over de perfekt kokte karbonadene, vil du bli behandlet med en munnvannende burger som garantert vil tilfredsstille lysten din.

Ingredients

1 lb vilthamburgerkjøtt marinert over natten

Baconbiter

Bbq saus

Ost

Preparation

Legg 2-3 biter bacon på toppen av vilthamburgeren.

Tilsett BBQ-saus på hver burgerpatte. (Legg til jalapenopepper hvis du vil ha mer kick til burgeren din).

Plasser patties på en rist og plasser dem i røykeovnen og røyk den ved 300 F (149 C) og still inn timeren på halve tiden.

Når karbonadene er ferdige, legg et par osteskiver på toppen og lukk røykeren og la osten smelte.

Når osten har smeltet, ta frem karbonadene og nyt!

Oppskrift av: Wade Middleton