How to make Smoked Venison Ham

Hvordan lage røkt Venison skinke



Denne deilige røkt hjortehinke vil være livet på alle fester! Med forskjellige ingredienser er denne røkt hjortehus noe du ikke vil gå glipp av.

Ingredients

Bak på hvithaledoe

3 poser med HuntChef skinkesett

5-6 bisquetter

Preparation

Ta posene med skinkesett og hell det i et stort kar med lunkent vann, fortsett med å legge skinken i karet.

Ta en skarp sprøytenål og ta opp blandingen av vann og skinkesett og injiser den i skinken, fortsett med å gjøre dette flere ganger.

Ta ut skinken og legg den i en stor sylinderbolle, fortsett å hell i saltlakevannet med skinken og tilsett 1 liter is.

Sett skinke- og saltlakeblandingen i kjøleskapet i fem dager.

Ta frem skinke- og saltlakeblandingen og legg den på en rist og la den stå på rist i en dag.

Plasser skinken i Bradley P-10 røykemaskinen. Sett temperaturen til 225ºF (107ºC) og åpne ventilene de første 3,5 timene.

Lukk ventilene de siste 1,5 timene.

Ta frem skinken din, skjær i den og nyt!

Oppskrift av: HuntChef- HuntChef