Smoked Bear Jambalaya

Røkt Bear Jambalaya Oppskrift



Etter at bjørnesteken din kommer ut av røykeren, er du klar til å tilberede denne røkt bjørn jambalaya -oppskriften. Det vil få en mør og saftig tekstur som smelter i munnen.

Denne oppskriften kommer fra den fantastiske Amanda Lynn Mayhew. Hun er en av de beste kvinnelige jegerne i bransjen, verten for Just Hunt og en Bradley -røykerentusiast.

Ingredients

1 Lb bjørnestek, i skiver (røkt i 5 timer med Hickory Flavor Bisquettes)

4 kopper gulrøtter i skiver

½ kopp grønn løk

½ kopp gressløk

4 kopper ris

½ kopp hakket hvitløk

5 kopper oksebuljong

Preparation

Etter at bjørnesteken har kommet ut av røykeren (oppskrift her), legg den i en saktekoker i 4 timer på høy, for å få en mør og saftig tekstur som smelter i munnen.

Legg hvitløk, gulrøtter og ½ kopp biffbuljong i en panne med lokket på, og la det småkoke til det er mykt. Tilsett bjørnekjøttet, risen og den resterende oksebuljongen. La småkoke i ca 35 minutter eller til all væske har tørket opp.

Dryss grønn løk og gressløk over den ferdige retten. Dryss friske persillefjærer på toppen av jambalayaen for presentasjon, om ønskelig.

Oppskrift av: Amanda Lynn Mayhew