Moroccan Smoked Lamb Shank Recipe

Marokkansk røykte Lammeskank Oppskrift



Lær her hvordan du lager Harissa Paste. Det er en tunisisk varm chilipepper, som du kan bruke som en dukkert, eller som marinade. I denne oppskriften har vi brukt den til å marinere disse røkt lammeskaftet. Server med pitabrød, potetmos eller med couscous for å følge den marokkanske tradisjonen.

Ingredients

4 lammeskanker

For Harissa Paste:

6-8 fugleøye chili (eller annen krydret chilipepper) - stilker fjernet

1 hvitløk - skallet

1 ss koriander

1 ss spisskummen

1½ ss kosher salt

3 ss hakket fersk mynte

½ kopp hakket fersk koriander

1 ss sherry eller rødvinseddik

Saft og skall av en sitron

½ kopp olivenolje

Bradley Flavour Bisquettes – Premium Chili Cumin Bisquettes

Preparation

Bland sammen alle ingrediensene til Harissa-pastaen i en blender eller foodprosessor til den er jevn. Tilsett mer olje om nødvendig for å oppnå riktig konsistens.

Gni lammeskanker sjenerøst inn i Harissa-pasta og la marinere over natten (eller minimum to timer før røyking).

Forvarm Bradley Smoker til 250°F med Premium Chili Spisskummen Bisquettes.

Plasser lammeskanker direkte i røykemaskinen og la røyke i 3 timer, eller til en indre temperatur på 145 °F er nådd.

La hvile i 5-10 minutter, og server deretter.