Fylt og røkt Elghjerte Oppskrift
Erstatte alle andre arter av hjerte du ønsker.
Ingredients
1 elghjerte (delt på langs)
Salt og pepper etter smak
500 ml (2 c) brød- eller kjekssmuler
125 G (¼ lb) svinekjøttpølse
65 Ml (¼ c) finhakket løk
125 ml (½ c) universalmel
65 ml (4 ss) vegetabilsk olje
1 ml (⅛ ts) pepper
3 ml (½ ts) salvie
15 Ml (1 ss) finhakket persille
500 ml (2 c) vann
5 Ml (1 ts) biffbunn
Preparation
Vask hjertet, trim alt fett og fjern arterier.
Bløtlegg i kaldt saltvann i en halv time.
Tørk av og tørk.
Pensle utsiden av hjertet med olje og dryss hele hjertet med salt og pepper etter smak.
I en bolle kombinerer du brødsmuler, pølse, salvie og persille.
Fyll det indre hulrommet med brødsmuleblandingen og bind eller spyd hjertet sammen igjen.
Rull hjertet i mel, og stek det deretter i en varm stekepanne med olje, til hjertet har fått en gyllenbrun farge.
Overfør hjertet fra stekepannen til en oljet røykrist.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).
Bruk Hickory-smaksbisketter, plasser stativet i Bradley Smoker og røyk/kok i opptil 8 timer. Det kan være lurt å slå av røykgeneratoren etter 4 timer, men fortsett å lage mat.
Hvis ønskelig, lag en tynn saus av det resterende melet og smør fra stekepannen til å servere med hjertet.