Stuffed & Smoked Moose Heart Recipe

Fylt og røkt Elghjerte Oppskrift



Erstatte alle andre arter av hjerte du ønsker.

Ingredients

1 elghjerte (delt på langs)

Salt og pepper etter smak

500 ml (2 c) brød- eller kjekssmuler

125 G (¼ lb) svinekjøttpølse

65 Ml (¼ c) finhakket løk

125 ml (½ c) universalmel

65 ml (4 ss) vegetabilsk olje

1 ml (⅛ ts) pepper

3 ml (½ ts) salvie

15 Ml (1 ss) finhakket persille

500 ml (2 c) vann

5 Ml (1 ts) biffbunn

Preparation

Vask hjertet, trim alt fett og fjern arterier.

Bløtlegg i kaldt saltvann i en halv time.

Tørk av og tørk.

Pensle utsiden av hjertet med olje og dryss hele hjertet med salt og pepper etter smak.

I en bolle kombinerer du brødsmuler, pølse, salvie og persille.

Fyll det indre hulrommet med brødsmuleblandingen og bind eller spyd hjertet sammen igjen.

Rull hjertet i mel, og stek det deretter i en varm stekepanne med olje, til hjertet har fått en gyllenbrun farge.

Overfør hjertet fra stekepannen til en oljet røykrist.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).

Bruk Hickory-smaksbisketter, plasser stativet i Bradley Smoker og røyk/kok i opptil 8 timer. Det kan være lurt å slå av røykgeneratoren etter 4 timer, men fortsett å lage mat.

Hvis ønskelig, lag en tynn saus av det resterende melet og smør fra stekepannen til å servere med hjertet.