Røkt Moose Meatloaf Oppskrift
Hvis du ikke allerede er overbevist om at du skal ta opp elgjakt, er du i ferd med å bli satt over kanten. For mange er det en mulighet for en stor okse elg som en gang i livet.
Den første tingen å huske når elgjakt er at de er enorme, noe som forklarer hvorfor de er det mest etterspurte storspilldyret i Alaska. Å høste en elg betyr at du har et sted mellom 500-700 pund kjøtt på hendene, for ikke å snakke om tunge gevir.
Det er mye kjøtt å gå i en dypfrysing, noe som betyr at du kommer til å spise elg ganske regelmessig. Med mindre du forsvinner noe av det velsmakende kjøttet til en venn som hjalp til med å hale den enorme tingen ut av fjellene!
Ingredients
2 Lb bakken elg
1 liten løk hakket
½ paprika hakket
½ kopp tørre brødsmuler
2 ts hvitløkspulver
½ ts malt salvie
1 ts kosher salt
2 ts Worcestershire saus
½ kopp ketchup
2 egg
½ kopp melk
Preparation
Forvarm din Bradley til 250 °F. Vi anbefaler å bruke mesquite eller eikebisquetter.
Kombiner følgende ingredienser i en stor miksebolle og bland grundig med bare hender. Legg kjøttkaken i en ildfast form med høye sider og form et skikkelig brød.
Røyk i 1 time, ta deretter ut kjøttkaken og skille den fra bakebollen. På dette tidspunktet vil kjøttkaken kunne stå av seg selv. Plasser kjøttkaken på en røykrist, som lar røyken trekke inn i kjøttet fra undersiden.
Røyk i ytterligere 2 timer. Sørg for at den indre temperaturen når 160 °F før du skjærer i skiver og serverer.