Røkt Hjort eller biff Sticks -oppskrift
Denne røkt hjorte- eller biffpinn -oppskriften er veldig enkel og gir et godt alternativ for de som er nye for kald røyking. Oppskriften er veldig allsidig, som du kan bruke storfekjøtt eller spill. Da kan du bestemme om du foretrekker å bake dem på en slaktekyllingpanne eller røyke dem. Hvis du velger røyking, kan du prøve Hickory Bisquettes og røyke i 6 til 8 timer ved 200 F.
Ingredients
1 Lb kvernet biff eller kvernet hjort
1 ½ ts salt eller mørningsmiddel hvis tilgjengelig (Morton's Tenderquick) (7½ ts)
1 ts flytende røyk (5 ts)
¾ ts nykvernet sort pepper (3¾ ts)
½ ts sennepsfrø (2½ ts)
½ ts fennikelfrø - litt knust (2½ ts)
¼ ts anisfrø (1¼ ts)
¼ Tsp hvitløkspulver (1¼ ts)
1 Eske 1/16 hylster
Dette er for en oppskrift på 5 lb
Preparation
Hvis viltkjøtt (hjortkjøtt), mal 1 lb viltkjøtt og ½ lb svinekjøtt.
Bland godt sammen og bland alle ingrediensene, bland til det er grundig blandet.
Sett blandingen i bollen og dekk til. Avkjøl over natten.
Få elektrisk kvern eller håndkvern med stappefeste og minste fyllerør.
Sett dekselet i varmt vann og la det mykne.
Skyv dekselet på munnstykket til fylleren og vri enden av huset.
Begynn å fylle foringsrøret sakte til ønsket lengde er nådd.
Klipp og vri enden. Bake eller røyk pinner.
Hvis du baker på broilerpanne, så stek ved 200 graderºF i 3 til 4 timer med ovnsdøren litt åpen.
Hvis du røyker, bruk hickory chips eller sagflis i elektrisk røyker eller vanlig røyker og røyk 6 til 8 timer ved 200ºF.