Røkt og grillet Venison Burger Oppskrift
Leter du etter en velsmakende vri på din klassiske hamburger? Prøv denne bakken Venison Burger -oppskriften! Håndformede og krydret med løk, sennep og salt, er disse burgere røkt i Bradley-røykeren med Hickory Bisquettes, og deretter avsluttet på grillen for en saftig, smakfull burger. Topp med røkt løk, sopp, cheddar eller Monterey Jack Cheese, bacon og din favoritt hamburgerpålegg for et deilig måltid.
Ingredients
500 G (1 lb) malt vilt (eller erstatt eventuelt malt kjøtt)
1 middels stor finhakket løk
15 ml (1 ss) salt
15 Ml (1 ss) sennep
Pepper etter smak
1 egg
Preparation
Pisk egget i en stor glassbolle til det er jevnt.
Tilsett kjøtt, salt og løk.
Bland sammen til det er godt blandet.
Sett i kjøleskapet i 1 til 2 timer slik at kjøttet har satt seg.
Ta ut av kjøleskapet og form 5 til 6 like store hamburgerkaker.
Legg på smurte Bradley Smoker-stativer og dryss med pepper etter smak.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 90°C (200°F).
Bruk Hickory-smakbisketter, plasser stativer med karbonader i Bradley Smoker og kok/røyk for ¼ til ½ av en time.
Fjern fra Bradley Smoker og plasser på varm grill for å fullføre tilberedningen.
Servering:
For ytterligere smaksnyheter:
Røyk løkskiver og sopp ved siden av burgerne.
Pynt med cheddar- eller Monterey jack-ost, bacon om ønskelig og dine favoritt hamburgerkomplementer, for eksempel tomater eller salat.
Server i store, knasende hamburgerboller eller skiver av grillet hvitløksbrød. Dette vil være din beste, saftigste viltburger noensinne!